tisdag 30 maj 2017

365-2017 Nr 150/365 Couture

(Det här inlägget innehåller en reklamlänk.)

Couture från Kylie Minogue är en söt, mumsig och blommig doft som släpptes 2009.

Doften har mycket körsbär och vanilj som ger en mumsig känsla, viol och ylang-ylang som ger en blommig och söt doft och sen har den även lite trä, mysk och några fler blommor som bidrar till doftens mjuka, fina känsla.

Det här är inte en doft som jag brukar använda, jag köpte den bara för att Kylie är min stora idol. Men jag tycker att den är väldigt fin och jag hade älskat den här doften på en badbomb, badskum eller någon annan typ av badprodukt.

Gillar man blommiga, söta gourmanddofter så kan jag rekommendera den här, som finns väldigt billigt lite överallt på internet. Man kan t.ex hitta den här! (Det här är en reklamlänk, som innebär att jag får provision om man klickar på den och beställer något. Men allt jag har skrivit är mina ärliga åsikter.)

Så vill jag bara tillägga att jag tycker att den här flaskan är riktigt snygg!
Inga kommentarer: