torsdag 1 juni 2017

365-2017 Nr 152/365 Noir de Noir

Noir de Noir från Tom Ford är en helt underbar och beroendeframkallande doft med den omåttligt populära blandningen av oud, ros och patchouli.

Här i Noir de Noir har dessa tre doftnoter även fått sällskap av saffran, vanilj, ekmossa och tuber (en sorts svamp som jag inte vet hur den doftar, men jag känner en doft som påminner om något jag kände i Black Orchid från Tom Ford och den innehåller också tuber).

Tänk dig en ljus och vacker rosdoft inlindad i en fyllig och mörk mix av det som jag tror är tuber samt patchouli och oud. Sen ligger saffran, vanilj och ekmossa i bakgrunden och liksom fyller ut doften med sina härliga egenskaper.

Det här är en parfym som doftar mycket och är väldigt kraftig, men samtidigt har den en vacker mjukhet över sig som gör att den inte blir för tung tycker jag. Den är så vacker, så maffig, så mysig, så fyllig, så spännande.... Så härlig!Inga kommentarer: