söndag 4 juni 2017

365-2017 Nr 155/365 Vétiver

Vétiver från Dior är min absoluta favoritvetiver. Jag älskar verkligen vetiver och här i denna flaska från Dior och deras exklusiva kollektion av dofter har den verkligen fått komma till sin rätta. Så den kändes som ett perfekt val idag på min födelsedag.

Doften består av vetiver och kaffe, men kaffet tycker jag inte att det är framträdande. Det är vetiverdoften som står i fokus. Det är inte en frisk och fräsch vetiver som i Vétiver Fatal från Atelier Cologne och det är inte heller en sån där riktigt smutsig/jordig vetiver... Istället är det en perfekt mix som är lite mer åt det mörka och jordiga hållet, men ändå har en lite ljusare touch eller vad man ska säga.

Den känns riktigt lyxig och uppklädd, men passar lika bra till jeans och t-shirt. Det finns nog inget tillfälle där den här doften inte passar in tror jag.

Jag älskar detta mästerverk!


Inga kommentarer: