fredag 9 juni 2017

365-2017 Nr 160/365 Musc Ravageur

Musc Ravageur från Frederic Malle är en varm och ursexig doft med mycket kryddnejlika, kanel, mysk och en härlig vanilj som mjukar upp och binder samman de andra dofterna på ett sensuellt sätt. Jag kan även känna amber och sandelträ som bidrar till doftens varma, mjuka sida och så känner jag lite lavendel som ger en extra spännande touch till den sexiga mixen av kryddnejlika och kanel.

Varje gång jag har på mig Musc Ravageur känner jag mig snygg och sexig och jag älskar att jag hela dagen känner doften som jag sprayat på halsen och bröstet under skjortan. Den har ett fantastiskt sillage och bildar ett härligt doftmoln runt omkring mig, så man får vara försiktig med antalet sprays om man inte vill ha ett för stort doftmoln runt sig.


Inga kommentarer: