lördag 10 juni 2017

365-2017 Nr 161/365 M7

M7 från Yves Saint Laurent är en doft som släpptes 2002 och som tyvärr inte tillverkas längre. 2011 släppte de en ny version av den som heter "M7 Oud Absolu" och den har jag också, så den kommer jag recensera någon annan dag.

M7 lanserades med en väldigt kontroversiell reklambild där modellen Samuel de Cubber är helt naken och visar hela paketet. Vill ni se bilden så är det bara att Googla så är det väldigt lätt att hitta den.

Sen kommer vi till doften... Den underbart sexiga och härliga doften! Den är både mörk, sexig, djup, varm, mjuk, lite torr och med en liten hint av citrusfräschör.

Oud ger doften sin mörka doft, som tillsammans med lite mysk blir väldigt sexig. Sen har den en mjuk, varm och mysig amberdoft, en torr vetiver, lite rosmarin som bidrar med en intressant touch och i början känner jag även en frisk och fräsch doft från mandarin och bergamott. Den fräscha känslan sitter sen kvar ett tag i bakgrunden och balanserar upp de varma, mjuka, mörka, torra och sexiga dofterna helt perfekt.

Det här är verkligen en helt underbar doft som är blandad till perfektion!Inga kommentarer: