måndag 12 juni 2017

365-2017 Nr 163/365 Nahema

Nahema från Guerlain börjar direkt med en rejäl oumpf av bland annat ros, persika, tvåliga aldehyder, hyacint, ylang-ylang och lite andra blommor. Den är väldigt maffig, men jag tycker inte att den blir sådär extremt tung som dofter med hyacint kan bli. Jag tror att det är rosorna, den fruktiga persikan och de tvåliga aldehyderna som hindrar den från att bli för tung. Jag känner även något krämigt, varmt, mjukt och mysigt som jag tror är en blandning av perubalsam och sandelträ.

Sen blir den mer och mer som en syltig, mjuk och fyllig ros- och persikodoft med en varm och mysig bakgrund och jag tycker att den är riktigt vacker! De andra framträdande blommorna har lugnat ned sig väldigt mycket och har nu smält in i den varma, fina bakgrunden. Idag var första gången jag använde den "på riktigt" hela dagen och inte bara testade den och jag måste säga att jag har trivts väldigt bra i den.

Fyllig, vacker, fin, syltig, fruktig, blommig... Såååå härlig!

Så vill jag bara tillägga att min flaska är en refillflaska, så den vanliga flaskan har ett annat utseende.Inga kommentarer: