onsdag 14 juni 2017

365-2017 Nr 165/365 Antartic

Antartic från Yves Rocher lanserades 1990 och jag har haft min flaska i ungefär 20 år. Jag har för mig att det här var pappas flaska och att jag fick den för att jag tyckte så mycket om den... Någon gång när jag var runt 10 år.

Den består av lime, mynta, sandelträ, muskotnöt, enbär, grapefrukt, amber och timjan och jag tycker att den har klarat sig fantastiskt bra efter alla dessa år som jag har haft den. De noterna jag känner mest av är muskotnöt, mynta, lime och lite enbär. Den känns typiskt manligt aftershave-aktig och den tar mig verkligen tillbaka till när jag var 10 år och brukade dutta på mig lite av den här och lite av Tom Planète från Yves Rocher när jag skulle gå på skoldisco. Det känns inte som en typisk doft för en 10-åring, men om man blandar den med Tom Planète (som var en barnparfym) så blir den lite mindre aftershave-aktig.

Jag älskar att den tar mig tillbaka till när jag var 10 år och skulle gå på disco!Inga kommentarer: