måndag 19 juni 2017

365-2017 Nr 170/365 Homme Intense

Homme Intense från Dior lanserades 2007 och reformulerades 2011. Jag har den senare versionen (och har inte testat den första)... Det var länge min absoluta favoritparfym och den är fortfarande väldigt älskad! Den är både sexig och något av det mysigaste jag doftat på.

Den börjar med en läppstiftsaktig mix av iris och ambrette, som efter ett tag blir vaniljaktig. Den har också en träig bakgrund som, tillsammans med den vaniljaktiga doften av iris och ambrette, sitter kvar på min hud tills jag tvättar bort den. Fantastisk hållbarhet! Jag älskar varenda sekund av den här doften och använder den både dag som kväll, sommar som vinter och njuter hela tiden.

Den är perfekt för att värma upp de lite svalare sommarkvällarna när man sitter och myser på balkongen under en filt... Men den passar som sagt lika perfekt hela hösten, vintern och ja, hela året.

Dior Homme Intense är ett mästerverk som är skapat av Francois Demachy och den är älskad av väldigt många!Inga kommentarer: