fredag 23 juni 2017

365-2017 Nr 174/365 Cuir Améthyste

Cuir Améthyste från Armani/Privē är en helt underbar och fantastiskt fyllig doft som fokuserar på en vacker viol och en härligt mörk och rökig björk som påminner om läder. Bakom det ligger även en mörk patchouli och lite rosor.

Direkt när jag sprayar på mig doften så puffar det upp ett stort moln fyllt av denna fylliga mix av viol och björk. Det känns som att hela lägenheten har förvandlats till att väggarna är gjorda av läder, att det växer upp stora björkar ur golvet och att det regnar violer, patchouliblad och lite rosor från taket.

Senare lugnar den mörka och rökiga delen av björken ned sig och blir då väldigt mycket mjukare. Då träder rosorna fram lite mer tillsammans med en mjuk och väldigt, väldigt lätt, värmande hint av benzoin, labdanum och vanilj. Men det är fortfarande violen och den läderaktiga björken som har huvudrollen i den här otroligt vackra skapelsen som sitter kvar på min hud hela dagen.

Cuir Améthyste är den första doften jag testar från Armanis exklusiva linje Armani/Privē och den har direkt tagit sig in i toppen bland mina absoluta favoritdofter. Jag älskar den!Inga kommentarer: