tisdag 27 juni 2017

365-2017 Nr 178/365 Fabulous 3 - Eau de RubyLips

Fabulous 3 - Eau de RubyLips från Salvador Dali är en fruktig och myskig doft som direkt när man sprayar den skapar en härligt moln av ananas och grapefrukt. Den har också en del mysk och en blommig touch som jag tror kommer från magnolia. Jag vet inte riktigt hur magnolia doftar, men jag läste att den har en vaxig och citronaktig doft och jag tycker att jag känner något som stämmer in på den beskrivningen (plus att magnolia är den enda blomman som den här doften innehåller) så jag antar att det är den jag känner.

Den är mjuk, fruktig och ger mig en känsla av att vara helt bekymmerslös. Det känns som att det här skulle kunna vara den perfekta semesterdoften!

Den fortsätter hela dagen med sin härliga myskiga fruktdoft och får efter några timmar sällskap av en mjuk bakgrund av cederträ och amber. Men de två noterna är väldigt, väldigt diskreta och är knappt märkbara mer än att de ger doften en lite mjukare bakgrund. Det är frukterna och mysken som står för underhållningen i den här härliga kompositionen.Inga kommentarer: