tisdag 11 juli 2017

365-2017 Nr 192/365 Incense Flash

Incense Flash från Tauerville är en härligt mörk och mystisk rökelsedoft som består av rökelse, läder, trä och mysk.

Direkt efter att jag har sprayat på mig den så tycker jag att det är en väldigt tydlig och intensiv doft av nysågat trä som dominerar doften tillsammans med den spännande rökelsen. Jag har ingen annan parfym som ens påminner lite grann om den här doften, så för mig är den väldigt unik och den doftar så himla naturligt. Jag får upp en bild av att någon står och sågar en massa ved utanför en gammal stenkyrka där dörren står vidöppen och en massa rökelsedoft sipprar ut.

Efter ett tag lugnar trädoften ned sig och då tar rökelsen över tillsammans med lite mysk och en rätt så torr, mörk doft som jag tror kommer från lädret.

Jag är väldigt fascinerad av den här doften!Inga kommentarer: