onsdag 12 juli 2017

365-2017 Nr 193/365 Sexy Darling

Sexy Darling från Kylie Minogue börjar fräscht och fruktigt med blodapelsin och päron, men samtidigt är den väldigt fyllig, mjuk och krämigt vaniljaktig tack vare sandelträ och en vitblommig mix av jasmin och night blooming cereus (en sorts kaktus med vita blommor som jag läste att den har en vaniljaktig doft. Jag vet inte vad den heter på svenska, så därför skrev jag det på engelska. Men nattblommande cereus kanske den kan heta?). Den har även en del heliotrop och lite mysk (en väldigt snäll och fin mysk) i sig. Snart dyker det även upp en väldigt lätt kryddighet från rosépeppar.

Den har verkligen en beroendeframkallande krämig doft som får mig att sniffa på armen hela tiden och de saftiga päronen ger en ljus, glad och fruktig touch som passar perfekt ihop med det allt det mjuka, krämiga och fylliga.

Sen blir den mer och mer krämigt mysig och vaniljaktig, så jag tror att det är den nattblommande cereusen som är väldigt framträdande, tillsammans med heliotrop. Jag vill nog faktiskt säga att jag älskar den här doften! Jag hade glömt att den var så här bra.
Inga kommentarer: