torsdag 13 juli 2017

365-2017 Nr 194/365 Duc de Vervins

Duc de Vervins från Houbigant känns som en väldigt klassisk maskulin doft med mycket citrus, lavendel och ekmossa. Den har även en del geranium, muskotnöt, salvia och rosmarin i sig som allihop bidrar till den klassiskt maskulina känslan.

Efter någon timme är det en väldigt mjuk och fin lavendel samt en ganska grov ekmossa som är tydligast. Lite patchouli har nu också tagit sig in i bilden. Runt dem samsas de andra noterna i en härligt grön doft. Den känns vuxen och lite mer åt det uppklädda hållet tycker jag.

Jag har bara använt den här doften en gång förut och då tyckte jag inte riktigt om den, men nu tycker jag att den är riktigt härlig. Det känns dock inte som en doft som jag kommer använda speciellt ofta, så jag får se om jag behåller den eller om jag försöker sälja den.Inga kommentarer: