söndag 16 juli 2017

365-2017 Nr 197/365 Cuir Beluga

Cuir Beluga från Guerlain är en av de finaste dofterna jag vet.

När jag gjorde mig i ordning för att åka till jobbet idag ville jag ha något fint, vackert och mysigt, så då kände jag att Cuir Beluga blir perfekt med sin underbara mix av framför allt vanilj, mocka, amber och heliotrop.

Den känns verkligen som ett mjukt, omfamnande, lugnt och lyxigt moln som lägger sig runt om mig som ett osynligt lager av det mjukaste, lenaste material man kan tänka sig. Lite som att få en bamsekram av en gigantisk sammetslen gosedjursnalle.

Förutom vanilj, mocka, amber och heliotrop, som är de tydligaste noterna, så kan jag även känna lite patchouli, aldehyder och curryeternell. Curryeternellen ger en hint av rostat bröd (den kan även dofta curry, men det känner jag inget av i den här doften).

Allting är blandat till ren perfektion och resultatet är verkligen helt underbart!
Inga kommentarer: