tisdag 25 juli 2017

365-2017 Nr 206/365 Tom Planète

Tom Planète från Yves Rocher är en av de två flaskorna som jag har haft längst, som jag fick när jag var runt 10-årsåldern.

Den går inte att få tag i längre och det finns så gott som ingen information om den, men jag har fått reda på att det var en super-duper-limited-edition samt att det var en parfym för barn (eftersom den är alkoholfri) och det är också allt jag vet om den. Det här är en doft som lanserades för pojkar och så fanns det en annan för flickor som hette Perle Nature.

Om jag ska försöka beskriva doften så tycker jag att den känns lätt, grön, lite mintig, lite åt det tvåliga hållet och att den även har något mjukt blommigt i sig. Riktigt fin och mysig faktiskt! Jag tycker att den har klarat sig otroligt bra i dessa 20 år och det enda jag kan känna att den har förändrats är att den har en lite frän eller syrlig doft i några minuter efter man duttat på den. Nästan som ättika. Så toppnoterna har blivit lite förstörda, men efter några minuter blir den fantastisk och tar mig direkt tillbaka till mellanstadiet.

Det här är helt klart en av de parfymflaskorna som betyder mest för mig!


Inga kommentarer: