torsdag 27 juli 2017

365-2017 Nr 208/365 Habit Rouge Dress Code

Habit Rouge Dress Code från Guerlain är en flanker (uppföljare) till Habit Rouge där de har tagit bort en massa noter och lagt in neroli, läder, praliner och mer vanilj.

För ett tag sedan skrev jag om Habit Rouge, EdP som jag anser vara ett mästerverk. Här i Habit Rouge Dress Code har de tagit bort väldigt många av noterna från Habit Rouge, men den har ändå kvar lite av samma känsla och man känner direkt att det är en flanker till Habit Rouge. Istället för alla de noterna som de har tagit bort har de nu fyllt på med mer vanilj, krämiga praliner, en vacker neroli och en massa mjukt och härligt läder. Nerolin känns mest i början och ju längre tiden går så fokuserar doften mer och mer på vanilj, praliner och läder.

Jag tror faktiskt att jag älskar den här doften lika mycket som jag älskar den vanliga Habit Rouge... kanske till och med lite mer.Inga kommentarer: