torsdag 3 augusti 2017

365-2017 Nr 215/365 Fabulous 1 - Dali

Fabulous 1 - Dali från Salvador Dali börjar som en aldehydig puderbomb. Gillar man pudriga dofter ska man absolut provsniffa denna!

Jag gillar vissa pudriga dofter och när det blir så här maffigt och bombastiskt pudrigt så känns det ibland inte riktigt som min typ av doft och ibland älskar jag det. Det beror nog lite på humör och väder tror jag.

Efter bara några minuter lugnar pudrigheten ned sig och fram kommer en väldigt vacker och lite halvt tvålaktig doft med bland annat aldehyder, påskliljor, iris, amber, vanilj och en krämig tuberos tillsammans med en massa andra dofter som påminner lite om Cabochard från Grés och den gudomliga Vol de Nuit från Guerlain.

Det här är verkligen en fantastisk doft från början till slutet de dagarna jag gillar jättepudriga dofter och de dagarna jag har lite svårare för pudriga dofter så är de första minuterna lite jobbiga innan det pudriga lugnar ned sig. Men när det har gjort det så blir den helt fantastisk!

Sen måste jag ju kommentera flaskan... Jag fullkomligt älskar den här guldiga flaskan som är formad som läppar med en kork formad som en näsa. Det var den här flaskan som fick mig att köpa både Fabulous 1, 2, 3 och 4 utan att ens ha testat någon av dem. Det var den här jag helst ville ha, men de såg så snygga ut tillsammans så det slutade med att jag köpte alla fyra guldflaskorna. De andra tre har jag redan recenserat och ni kan hitta de recensionerna här:
Fabulous 2 - Dalissime
Fabulous 3 - Eau de RubyLips
Fabulous 4 - Salvador for Men


Inga kommentarer: