fredag 4 augusti 2017

365-2017 Nr 216/365 Blue Jeans

Blue Jeans från Versace börjar främst med en blandning av citrus, enbär och lavendel. Efter en liten stund börjar den kännas mjukare och lite tvålaktig och jag tycker att den är rätt härlig... I det här skedet kommer det också in en grön doft från bland annat basilika och gran. Lite senare börjar jag också känna en träig doft, en varm amber och lite vanilj. Vaniljen och amberdoften blir senare mer tydliga och gör doften varmare och mysigare.

Doften sitter kvar väldigt länge på huden och jag trivs med att bära den. Det är ingen fantastisk wow-doft och den känns ganska syntetisk, men jag gillar den.

Den har väldigt många fler noter än vad jag har nämnt här, men jag tycker att det är svårt att säga vilka det är jag känner i den här doften. Ibland tycker jag att jag känner vissa av dem och sen i nästa andetag tycker jag att jag känner några andra... Men jag tror nog faktiskt att jag känner lite av de flesta vid olika tillfällen under dagen. Så jag gör det lite enkelt för mig och listar alla noterna som den innehåller:

Enbär, citrusfrukter, basilika, anis, bergamott, brasilianskt rosenträ, nejlika, gran, lavendel, jasmin, salvia, heliotrop, liljekonvalj, ros, pelargon/geranium, iris, sandelträ, tonkaböna, amber, patchouli, mysk, vanilj, vetiver och cederträ.Inga kommentarer: