lördag 12 augusti 2017

365-2017 Nr 224/365 Miss Dior Chérie

Miss Dior Chérie från Dior är en doft som tyvärr har förändrats till det sämre när de gjorde om den och den har gjorts om flera gånger och har fått nya flaskor och nytt namn flera gånger också. Det här är originalformulan från 2005, som enligt mig är överlägset mycket bättre än de nya versionerna. Visst, de nya är också fina och bra dofter, men originalet är så mycket mer komplext, ungdomligt och spännande!

Här i versionen från 2005 finns de fantastiska dofterna av smultron, kola och salta popcorn som verkligen lyfter den här doften och gör den helt underbar! Smultronen är så himla naturliga och verklighetstrogna, kolan är kladdig och mumsig och popcornen har en väldigt spännande sälta.

Jag blir lika positivt överraskad varje gång jag använder den, för jag minns aldrig hur otroligt bra den är. Jag kommer ju ihåg att jag älskar den, men varje gång jag känner den härliga smultron/kola/popcornmixen blir jag alldeles lycklig.

Förutom dessa noter har den också en patchouli som lutar åt det snälla försiktiga hållet, men den har ändå en lite busig smutsighet över sig. Den har också lite jasmin, ros, körsbär, ananas och viol som smyger runt i bakgrunden och gör doften väldigt fin.

Åh, jag är verkligen förälskad i den här doften och det är som sagt doften av smultron, kola och popcorn som lyfter den här doften till skyarna och gör den så magiskt bra! Det är så otroligt synd att de noterna försvann när de gjorde om doften.Inga kommentarer: