tisdag 15 augusti 2017

365-2017 Nr 227/365 Carbon [6C]

Carbon [6C] från One of Those börjar med en extrem och väldigt tjock, maffig och påträngande doft av svartpeppar med lite kardemumma och ingefära i bakgrunden.

Bakom all peppar kommer det också fram en träig doft som passar perfekt ihop med den torra, kryddiga pepparn.

Efter några timmar kan jag känna iris och en svag, svag hint av hartser. Det är fortfarande den mörka, torra, tjocka doften av svartpeppar och trä som dominerar, men nu har den fått en lite finare/vackrare touch tack vare irisen.

Jag måste säga att det här är en väldigt annorlunda doft som inte påminner om något annat jag har testat. Jag tycker att det är väldigt kul att hitta så här annorlunda dofter, men det känns inte som en doft jag kommer använda speciellt ofta.Inga kommentarer: