onsdag 23 augusti 2017

365/2017 Nr 235/365 Music Box

Music Box från Kylie Minogue börjar väldigt fruktigt, blommigt och glatt med hallon, jordgubbar, apelsinblommor, freesia och en fräsch touch från bergamott. Jag kan inte riktigt urskilja att det är just hallon och jordgubbar som ingår i den här doften, det känns mer som en syntetisk och fruktig mix. Men blommorna är fina!

Det dyker ganska snabbt upp en mjukare bakgrund i doften tack vare sandelträ och lite värme från amber, men tyvärr så tycker jag att hela doften har en väldigt syntetisk touch över sig. Det här är nog den doften från Kylie Minogue som jag tycker minst om. Visst, den doftar gott och är fin och lättburen, men jag tycker inte att den är lika fin som hennes andra dofter.

Haha, nu kommer jag låta väldigt konstig, men även fast jag tycker att den känns syntetisk och att jag sa att jag inte tycker att den är lika fin som hennes andra parfymer så är det här en doft som gör mig glad. Jag är väldigt svag för den här typen av glada/lyckliga dofter med fruktighet och blommighet som även har en mjuk och varm bakgrund. I början har jag lite svårare att gilla den, men när det mjuka/varma kommer fram och den syntetiska fruktdoften har lugnat ned sig lite blir den mycket finare!

Sen måste jag säga att jag tycker att korken (nyckeln) förstör väldigt mycket av flaskans utseende. Den hade varit mycket finare om den var gjord av metall istället för plast och om den inte hade varit så stor och klumpig. Den sitter även väldigt hårt och är väldigt trög att dra bort.
Inga kommentarer: