lördag 2 september 2017

365-2017 Nr 245/365 Addict Shine

Addict Shine från Dior är en doft från 2007 som de tyvärr har slutat att tillverka.

Den har en väldigt fräsch och blommig doft av hallon, citron och gardenia. Gardenian ger en vackert vitblommig doft medan hallonen och citronen fräschar upp den så att den inte blir så där tung som vitblommiga dofter kan vara. Hallondoften känns väldigt naturlig och jag kan verkligen se en näve full med stora, fina, nyplockade hallon framför mig när jag känner doften.

Den har också en lätt träig doft av cederträ i bakgrunden som ger doften ett lite stadigare intryck utan att kännas speciellt träig.

Lite senare tar får gardenian, med en lite träig bakgrund, ta över lite mer när hallon och citron tonas ned.

Det här är en doft som inte är så jättekomplicerad, men den är väldigt fin och härlig. Det är så synd att de slutade tillverka den och jag är så glad att jag fick tag i den här söta lilla miniflaskan!Inga kommentarer: