söndag 17 september 2017

365-2017 Nr 260/365 Aura

Aura från Mugler är en doft som jag har varit väldigt nyfiken på sedan jag hörde talas om att den skulle släppas. Nu har jag fått tag i en miniflaska av den och har äntligen fått sniffa på den. Jag har sett att den har fått väldigt olika recensioner med allt från att den är vacker och underbar till att den är konstig och äcklig... så vad tycker jag nu när jag har testat den?

Jag måste säga att jag inte kan förstå alla som säger att den är konstig och äcklig! Jag tycker att den har en väldigt vacker doft som domineras av apelsinblommor. Sen har den en spännande krämig grön doft som gör att den känns väldigt originell och intressant. Den har också en mjuk träig touch och lite vanilj som mjukar upp doften lite. Jag älskar den!

Den innehåller wolfwood och tiger liana, som jag inte har den blekaste aning om hur de doftar och sen har den även rabarberblad, bourbonvanilj och apelsinblommor i sig. Det är en så himla fin doft som håller hela dagen och inte förändras speciellt mycket. I det här fallet tycker jag att det är positivt att den inte förändras under dagen eftersom jag fullkomligt älskar doften och tycker att den är så vacker och samtidigt tillräckligt originell för att vara intressant hela dagen utan att gå igenom en massa olika doftfaser.

Jag tycker att Aura är fantastisk!
Inga kommentarer: