tisdag 26 september 2017

365-2017 Nr 269/365 Mimosa & Cardamom

Mimosa & Cardamom från Jo Malone består av kardemumma, mimosa samt tonkabönor och det är en av de mest verklighetstrogna kardemummadofterna jag har testat. Jag älskar kardemumma, så när jag testade den första gången visste jag direkt att jag kommer köpa den någon gång... och nu har jag gjort det.

Tillsammans med kardemumman finns det en lika framträdande doft av mimosa, som ger doften en blommig, söt, lekfull, mysig och fin känsla. Den får också en fyllig touch från tonkabönor som ger en mumsig doft som förstärker den mysiga känslan.

Även fast doften har en fyllig känsla i sig så är den också väldigt luftig, fluffig och lätt. Jag har inte testat så många dofter från Jo Malone, men jag tror att de brukar ha en lätt och luftig känsla över sig.

Helt underbar! Har ni några favoriter från Jo Malone som ni tycker att jag ska prova?
Inga kommentarer: