fredag 29 september 2017

365-2017 Nr 272/365 Rose Wood

Rose Wood från Ajmal är en mörk, sexig ros/trä/oud/kryddkombo. Den påminner mig lite om Pour Homme Oud Noir från Versace, men Rose Wood är inte lika skarpt träig och här hittar man även rosor och lite pudrighet. Jag älskar Pour Homme Oud Noir, men helt ärligt så älskar jag Rose Wood ännu mer.

Efter ett tag övergår den mer och mer mot att bli mjukare, lenare och mysigare, men den har ändå kvar sin mörka, träiga och kryddiga känsla.

Det här är verkligen en riktigt fin doft som känns otroligt lyxig och den sitter kvar och är lika väldoftande hela dagen! Den lyxiga känslan återfinns både i doften och i den fantastiska förpackningen.

Jag älskar den och är så oerhört tacksam för att jag fick den hemskickad som en gåva från Perique. Tusen tack!


Inga kommentarer: