måndag 9 oktober 2017

365-2017 Nr 282/365 Eau de Noblesse

Eau de Noblesse från Rancé 1795 bjöd på ett syrligt, fräscht och vackert moln av rabarber och rosor direkt när jag sprayade på mig den. Jag började direkt tänka på Rose Ikebana från Hermès. Men här i Eau de Noblesse känner jag även en tydlig doft av grapefrukt och bergamott som får den syrliga delen att bli lite mer bitter och det gör att den skiljer sig från Rose Ikebana.

Efter några minuter dyker det även upp en distinkt doft av koriander och en vacker iris tillsammans med något som känns örtigt och grönt, som jag gissar att det är myrten.

Senare känner jag också lite träighet i bakgrunden, men det är fortfarande rabarber och rosor som är de tydligaste noterna... resten finns med i bakgrunden och ger doften en unik touch, men är inte så jättetydliga.

Eftersom jag fullkomligt älskar både rabarber och rosor och eftersom jag älskar Rose Ikebana, som den här doften påminner lite om, så är det nog ingen större överraskning att jag trivs riktigt bra i den här doften!

Sen vill jag tillägga att hållbarheten på huden är fantastisk och den blir inte svag efter ett tag. Den är underbar hela dagen.Inga kommentarer: