torsdag 12 oktober 2017

365-2017 Nr 285/365 Summer for Men

Summer for Men från Burberry är en sommardoft från 2007. Det har släppts olika "Burberry Summer for Men" med olika dofter åren 2007, 2010, 2011 och 2013. Det här är alltså den från 2007.

Doften domineras av mynta och har även en fruktig touch som kommer från ananas samt en del mysk. Jag kan inte säga att jag känner att det är just ananas jag känner, men det doftar fruktigt. Myntan och mysken är däremot väldigt tydliga.

Efter en stund känner jag en lätt kryddighet från kummin och senare under dagen tonas all mynta och fruktighet ned och lämnar då plats åt en väldigt lätt doft av cederträ och tonkabönor.

Jag tycker att den doftar gott, men det är inte en doft som jag fastnade för. Den känns väldigt sommarfräsch men det är något med mysken och fruktigheten som känns syntetiskt och "typiskt sommardoftsaktigt" som får mig att inte riktigt fastna för den.Inga kommentarer: