lördag 21 oktober 2017

365-2017 Nr 294/365 Arôme 3

Arôme 3 från D'Orsay börjar med en väldigt tydlig och realistisk lavendel, skarpa gröna apelsinblad samt en fräsch och lite småbesk bergamott. Även neroli, lite apelsin och vad jag tror är koriander träder snabbt fram.

Efter en liten stund dyker det upp en jättehärlig ekmossa som tuffar till doften lite och ger den en lite rivigare känsla medan lavendeln blir lite mjukare än den var i början.

Sen utvecklas den till en mjuk, varm doft där jag har väldigt svårt att säga vilka noter det är jag känner. Den känns lite träig, lite amberaktig, varm, lite åt det gröna hållet och inte likt någon annan doft jag har. Det är en väldigt bra doft av bra kvalité, men jag är osäker på om det är en doft jag kommer använda. Det känns inte riktigt som något jag brukar vara sugen på. Men den doftar riktigt gott!Inga kommentarer: