måndag 23 oktober 2017

365-2017 Nr 296/365 Ellipsis

Ellipsis från Derek Lam 10 Crosby består av sandelträ och jasmin, men de första minuterna tycker jag att den känns väldigt annorlunda och lite konstig. Jag kan varken peka ut sandelträet eller jasminen. Några sekunder efter jag sprayade på mig den tyckte jag att jag kände jasminen, men sen blev det snabbt en väldigt unik doft som jag inte har en aning om hur jag ska beskriva. Den känns inte som något annat jag doftat på och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om den.

Sen efter några minuter kan jag identifiera en len och lätt träig doft av sandelträet. Den där unika doften är fortfarande väldigt dominerande, men nu börjar jag tycka om den.

Lite senare blir den fantastiskt vacker och då är det inga tvivel om att det är sandelträ och jasmin jag känner. Nu är doften mjuk, len, vacker och så himla fin! Sandelträet är underbart!Inga kommentarer: