torsdag 26 oktober 2017

365-2017 Nr 299/365 Sweet Darling

Sweet Darling från Kylie Minogue är en doft som jag väldigt länge har försökt hitta en flaska av och som jag nu äntligen har lyckats få tag på.

Doften är söt, blommig, fruktig och känns verkligen glad och lycklig. Den har en fin vitblommig doft från freesia och boronia, en söt doft av sockervadd och vanilj, lite fruktighet från passionsfrukt samt en snäll och fin patchouli som hindrar doften från att bli fööör söt.

Senare under dagen blir den mer och mer vaniljdoftande, med en sockersöt känsla. Så mysig!

När den här doften fanns i butikerna köpte jag den i julklapp till mamma. Jag tror att det var julen 2007 eller 2008 (den lanserades 2007). Det var en limited edition, så den tillverkades tyvärr inte igen. Men när jag sprayade på mig den i dag blev jag så glad av att känna att den verkligen doftar lika fint som jag mindes den.


Inga kommentarer: