fredag 27 oktober 2017

365-2017 Nr 300/365 Crazy Rem

Crazy Rem från Reminiscence är en söt, mjuk, lekfull och rätt så mysig doft med mycket vanilj, ylang-ylang och sandelträ. Den har även lite tuberos som ger en mer vacker blommig touch och lite, lite rosepeppar som gör att den inte blir för mjuk och söt.

Jag tycker inte att det här är någon fantastisk doft, men den är mjuk, fin och lättburen. Den känns som en bra doft om man vill ha något lekfullt och vaniljaktigt som inte bara doftar vanilj och som inte kostar för mycket.

Jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag tycker om den. Vissa stunder tycker jag att den påminner om billiga doftljus/doftgranar... och andra stunder tycker jag att den är rätt så fin.

Sen måste jag tyvärr säga att det här måste vara en av de fulaste flaskorna någonsin... men visst, den har ju ett passande namn till den galna flaskan.Inga kommentarer: