torsdag 2 november 2017

365-2017 Nr 306/365 Rem & Bow

Rem & Bow från Reminiscence är en fruktigt glad doft med mycket citrusfrukter och mango. Den får både en syrligt fräsch och lite småbesk doft från grapefrukt, bergamott, citron och mandarin samtidigt som den får en fruktig sötma från mango och lite svarta vinbär. Alltihop har en lätt akvatisk doft över sig från doftnoten "havsvatten", men det är inget som känns jättetydligt.

Efter en stund känner jag en vacker blommig doft (jasmin, tahitigardenia och frangipani) som verkligen smälter ihop med fruktigheten på ett helt perfekt sätt. Tahitigardenian ger en lite solkrämsaktig känsla. Det dyker också upp en framträdande teaktig doft från mate-te som ger doften något mer än blommighet och fruktighet och får den att bli mer intressant.

Senare försvinner nästan all fruktighet och då kommer det fram en mjuk, fin doft av ambra och mysk med en liten gnutta träighet.

Jag skulle inte säga att det är en fantastisk doft som jag blev helt förälskad i, men med tanke på det relativt låga priset så tycker jag att den är fin! Jag har trivts med att bära den i dag.Inga kommentarer: