fredag 3 november 2017

365-2017 Nr 307/365 CR7

CR7 från Cristiano Ronaldo börjar med en typiskt herrdoftsaktig mix av lavendel, kanel, tobak och bergamott. De första sekunderna tycker jag att den är lite tråkig och väldigt lik en massa andra dofter, men den blir väldigt snabbt mycket bättre.

Efter bara någon minut blir den varmare och finare när amber, vanilj och kardemumma blir väldigt tydliga tillsammans med en mjuk doft av lavendel, tobak, mysk, sandelträ och cederträ.

När den har suttit ett tag så tycker jag att amber, vanilj, lavendel och en lätt hint av kardemumma är de tydligaste noterna, med lite träighet och en snäll mysk i bakgrunden.

Det här är verkligen en behaglig doft som jag tycker känns väldigt lättomtyckt. Jag trivs riktigt bra i den och den blir bara bättre och bättre ju längre tid den får sitta på huden. Efter några timmar är den väldigt mysig och med tanke på att den har ett rätt så lågt pris så tycker jag att den är riktigt bra. Tummen upp från mig!

Inga kommentarer: