lördag 4 november 2017

365-2017 Nr 308/365 En

En från Svensk Parfym börjar direkt med en maffig doft av enträ, enbär, tall och lite tobak. Doften av enträ är så genuin och det doftar verkligen som när man sågar i träet. Fantastiskt! Enbären är väldigt tydliga och skarpa i början, men de lugnar ned sig efter en stund och ger mer plats för träet.

Lite senare tycker jag att tallen blir lite mer framträdande, men det är fortfarande enen som tar mest plats. Det dyker också upp en väldigt kryddig doft av svartpeppar som passar riktigt bra ihop med den grova trädoften.

Det här är verkligen en spännande och väldigt naturtrogen doft. Gillar man träiga (och peppriga) dofter och då speciellt doften av enträ så tycker jag absolut att man ska beställa hem en miniflaska och testa den här från svenskparfym.se! Jag tycker att det är riktigt bra att de säljer miniflaskor på 5 ml så att man kan prova dofterna innan man slår till på en större flaska på 30 ml.

För ett tag sedan var det en som frågade mig om jag vet om det finns någon parfym som doftar som nysågat enträ och inte bara enbär. Då kom jag inte på en enda, men nu kan jag rekommendera den här doften!Inga kommentarer: