söndag 5 november 2017

365-2017 Nr 309/365 Wave 2 For Him

Wave 2 For Him från Hollister börjar fräscht och enligt mig typiskt ungdomligt med bergamott, "luftiga noter" och lite geranium, salvia och lavendel. Jag känner också en väldigt, väldigt svag hint av kryddighet från vitpeppar.

Efter en stund får den en träig och myskig doft som blandas med de andra noterna och ännu lite senare tonas all den fräscha bergamotten ned och då blir doften väldigt mycket varmare.

Den här typen av dofter förknippar jag med tonåren, sommar och omklädningsrummet i gymnasiet. Jag kan inte förneka att jag tycker att den doftar gott och jag tror att väldigt många kommer gilla den, men det är inte en typ av doft jag brukar vara sugen på att använda. Det är mer en typ av doft jag uppskattar på andra, men inte lika mycket på mig själv.

Jag förknippar också den här typen av dofter med min kille, eftersom han brukar gilla dem... och eftersom han tyckte om den här parfymen så gav jag den till honom.Inga kommentarer: