onsdag 8 november 2017

365-2017 Nr 312/365 Coco, EdT

Coco, EdT från Chanel drar direkt in mig i en vacker, dekadent, lyxig sagovärld. Stora, sammetslena, mörkröda rosor, en spännande kryddnejlika, mjukt sandelträ, en fruktig persika och en fyllig, varm amber samsas i en magiskt vacker doft.

Efter några minuter känner jag lite mer blommighet bland de andra noterna och jag tror att det främst är jasmin och apelsinblommor som jag känner... och självklart också de otroligt vackra rosorna som var med från början. Det finns också lite vanilj och en dekadent doft av civet som ger doften mer fyllighet och värme.

Sen blir den mjukare och mjukare samtidigt som den behåller samma doft och jag är helt förälskad i den!

Jag vet inte hur gammal den här flaskan är, men Coco lanserades 1984 och hon som jag köpte den av tror att den här miniflaskan är minst 20 år gammal. Så den är troligtvis från 80- eller 90-talet.Inga kommentarer: