torsdag 9 november 2017

365-2017 Nr 313/365 Sadel

Sadel från Svensk Parfym är en väldigt originell och annorlunda doft som doftar väldigt mycket läder och tobak. Sen har den även en sötare doft från knäck, vanilj och smörkola.

I början är det helt klart lädret som dominerar och doften är mörk, grov, djup och riktigt sexig. Men de andra noterna finns med där och ger doften en väldigt unik känsla av sötma, tobak och smörighet tillsammans med det mörka lädret.

Efter en liten stund får lädret en lite dovare doft, men förutom det så har den inte förändrats så mycket. Jag tycker att den här doften är otroligt svårbeskriven. Jag vet inte hur jag med ord ska kunna beskriva hur komplex, annorlunda och spännande den känns.

Senare under dagen tycker jag att det främst är lädret, den smöriga smörkolan och en gräddig knäckdoft som sitter kvar och jag är otroligt fascinerad av den här doften från början till slut. På mig är den tuffare och sexigare i början och sen övergår den till en mumsig knäck/smörkola serverad på en läderbit.

Det känns som en sån doft som man måste uppleva och som vissa kommer älska och som andra kommer ha väldigt svårt för.Inga kommentarer: