måndag 27 november 2017

365-2017 Nr 331/365 301 Jasmine & Sandalwood

301 Jasmine & Sandalwood från N.C.P. Olfactives är en av de 7 parfymerna som nyligen har lanserats från detta nya svenska märke. Meningen med de här dofterna är att man ska kunna kombinera dem med varandra och på så sätt skapa en egen doft. Men självklart kan man lika gärna använda en åt gången om man vill.

Det här är kollektionens blomdoft och den består enligt deras hemsida av jasmin, vita blommor och krämigt sandelträ.

Jag måste säga att jag fullkomligt älskar den här doften! Den börjar med en fruktigt söt jasmindoft som har lite av en smultronaktig känsla. Sen blir den mer och mer vitblommig och så får den även en fantastiskt spännande doft av sandelträ. Lite senare tycker jag också att den har något som får mig att tänka på rökelse.

När den suttit på huden en liten stund och den smultronaktiga jasminen har lagt sig tycker jag att den får lite av samma känsla som många av dofterna från Jo Malone. Sen när den mer tunga vitblommiga doften tillsammans med sandelträet och det där som får mig att tänka på rökelse kommer fram så tycker jag att den påminner litegrann om Freak från Illamasqua. De är inte så jättelika, men den får mig att tänka på den.

Så en doft som både får mig att tänka på Jo Malones dofter och Freak från Illamasqua, samtidigt som den har en helt egen doft, kan jag ju inte göra annat än att älska!Inga kommentarer: