tisdag 12 december 2017

365-2017 Nr 346/365 Rose Splendide

Rose Splendide från Annick Goutal har en fruktig och fin rosdoft. I början kan jag känna lite, lite likheter med deras fantastiska Rose Absolue, men här i Rose Splendide har rosen fått sällskap av ett väldigt saftigt päron, en snäll mysk och även en väldigt framträdande doft av magnolia som ger doften en lite vaxaktig känsla.

Jag måste erkänna att jag tröttnade lite på den söt-frukt-blommiga doften av päron och magnolia efter några timmar och det här var helt enkelt inte min typ av doft. Jag tycker att den doftar väldigt gott, men det är inte en doft som jag känner att jag vill känna på mig själv en hel dag.1 kommentar:

Monica Hansson sa...

Rose Splendide blev på mig en singelros. Mörk och djup med liiite mormor-varning eller superfint linneskåpsvarning. En doft som vinner på att vara en lager på lager doft med tex en ljusare blomdoft eller en träig doft i mitt tycke. Fin hållbarhet på mig, som har problem med att min hy "äter" dofter.