söndag 24 december 2017

God Jul

God jul allihop!

I dag har jag på mig den härliga English Oak & Redcurrant från Jo Malone.

Jag kommer inte recensera den i dag och jag har nu bestämt mig för att avsluta den här 365-2017-utmaningen... jag kom upp i 351 recensioner på 351 dagar och nu har jag missat 7 dagar på grund av en ryggskada (ryggskott och troligtvis diskbråck)... och jag känner att jag inte kommer ha tillräckligt med styrka och tålamod att skriva 2 recensioner om dagen den kommande veckan. Så nu avbryter jag utmaningen och från och med nu kommer jag lägga upp recensioner när jag känner för det och så kommer jag mixa det med andra parfyminlägg m.m.

Tack så mycket för att ni har följt min utmaning det här året! Det har varit så himla kul!

Så vill jag än en gång önska er en riktigt god jul!


1 kommentar:

Onerva S. sa...

Tack Niklas, har varit jätteintressant, fortsätter såklart att följa bloggen!