söndag 27 maj 2018

Den bästa handkrämen

(Det här inlägget innehåller reklamlänkar.)


För ett tag sedan köpte jag det här lilla paketet med små tuber av tre olika handkrämer från L'Occitane på flyget hem från Gran Canaria. Amande Hand & Nail Care, 20% Shea Butter Hand Cream och Verveine Cooling Hand Cream Gel.


Jag har nu testat alla tre ordentligt och gillar faktiskt allihop. Men en av dem tycker jag extra mycket om, nämligen 20% Shea Butter Hand Cream. Jag är helt ärligt förälskad i den och vill faktiskt påstå att det är bland det bästa jag någonsin har smörjt in i min hud! De andra två är bra, men jag känner inte att jag skulle köpa dem igen.


Denna sheasmörsfyllda handkräm i sin silverfärgade tub är verkligen fantastisk på alla sätt jag kan komma att tänka på. Den absorberas snabbt av huden, den känns inte klibbig/fet/flottig/kladdig (eller vad man nu vill kalla det), den doftar gott utan att dofta för mycket, den är väldigt dryg och räcker därför väldigt länge, huden känns fantastiskt mjuk av den, alla torra partier mellan mina fingrar är som borttrollade redan efter ett par användningar (och så länge jag använder den relativt regelbundet kommer de inte tillbaka), den har den tjockaste och härligaste konsistensen jag någonsin sett på en handkräm, den har ett bra pris (tycker jag, med tanke på hur dryg den är)... jaaaa, som ni märker så kan jag säga hur mycket positivt som helst om den!

Jag har faktiskt testat den i ansiktet också eftersom jag har problem med torra fläckar (och just nu även röda prickar) och den har gjort underverk även i ansiktet. Jag är inte alls lika torr längre och det röda har lugnat ned sig väldigt mycket.

Jag har sett att L'Occitane även har ansiktskrämer med sheasmör, så jag beställde nyss både en ansiktskräm och en stor tub av denna underbara handkräm.

Har ni testat den här handkrämen? Vad tycker ni om den? Är ni lika nöjda med den som jag är? Sen är jag väldigt nyfiken på att höra om ansiktskrämen är så bra som jag hoppas nu efter att jag blivit så förälskad i handkrämen, så om ni har testat den får ni mer än gärna lämna en liten kommentar om vad ni tycker om den också.

Här kommer länkar till båda produkterna:
(Det här är reklamlänkar som innebär att jag får provision om man klickar på dem och beställer något, men jag har inte fått betalt för att skriva det här inlägget och allt jag har skrivit är, som alltid, mina helt ärliga och personliga åsikter):
- Handkrämen
- Ansiktskrämen

Inga kommentarer: