måndag 15 oktober 2018

3 lyxiga adventskalendrar


(Det här inlägget innehåller en reklamlänk.)

I år har jag inte kunnat låta bli att shoppa loss bland alla adventskalendrar. Det finns ju så många som verkar riktigt bra! Jag har köpt tre stycken och nu känner jag att det får räcka för i år... för man kan ju inte lägga hur mycket pengar som helst på dem.

Först ut är denna kalender från Lakrids by Johan Bülow. Den är fylld med lyxlakrits som är blandat med choklad och annat gott. Jag ser verkligen fram emot att få börja öppna den och sätta tänderna i allt gottigt som den är fylld med.Jag beställde den från deras hemsida för 350:- och när jag förbeställde den fick jag även en julkula fylld med godis på köpet... men den har jag redan ätit upp. *Mums*

Sen kommer vi till den här otroligt snygga kalendern från Molton Brown. Jag har aldrig testat någonting från dem förut, men jag har länge varit nyfiken på deras parfymer, duschtvålar och andra produkter, så nu beställde jag den här kalendern och kommer på så sätt få testa 24 av deras produkter. Spännande!Jag beställde den från Åhléns där den kostar 2000:-. Men jag hade en rabattkupong på 20% och en annan kupong på 50:-, så jag behövde "bara" betala 1550:- för den.

Sist men inte minst så köpte jag också den här säcken från Yves Rocher. Den är fylld med 24 produkter till ett värde av 2112:-, som allihop ligger i en varsin liten tygpåse.Jag beställde den från Yves Rocher (Det här är en reklamlänk som innebär att jag får provision om man klickar på den och beställer något.) för 799:-. Jag älskar många av Yves Rochers produkter och är så nyfiken på vad som finns i dessa 24 påsar.

Har ni som läser det här köpt någon adventskalender än? Brukar ni köpa någon/några? Jag brukar bara ha någon chokladkalender och förra året hade jag även en lakritskalender, men det här är första gången jag köper skönhetskalendrar. Jag är väldigt sugen på den sjukt fina kalendern från Jo Malone också, men nu får det räcka för i år... och den kostar 5075:-, så den känner jag verkligen att jag måste låta bli nu när jag har köpt dessa tre!

1 kommentar:

free bangla sex vedio sa...

Free bangla sex video:Top Free USA Local Business Listing Sites List 2021
Why is matte lipstick such an crucial? Its a powerful participant in your makeup series. It offers you lengthy-lasting put on and severe shade in the moments you need it most:
matte lipstick