måndag 18 mars 2019

Mål för 2019

I år har jag satt upp några parfymrelaterade mål som jag känner mig riktigt nöjd med. Så under 2019 är mina mål att:

🔹️ Sälja minst 30 flaskor som jag aldrig använder.

- Än så länge har jag sålt 11 stycken, så jag har kommit en bit på vägen.

🔹️ Köpa åtminstone 5 av alla de flaskor som jag länge har haft på min "vill-ha-lista" men som det aldrig har blivit av att jag har skaffat. Sen kommer jag ju inte kunna låta bli att köpa andra flaskor också. Hehe...

- Jag har hunnit köpa en av dem och det blev Bosque från Humiecki & Graef. Bosque tillverkas tyvärr inte längre och är sjukt svår att få tag på, men jag lyckades till slut hitta en butik i Spanien som hade en onlinebutik som jag kunde beställa den från.

🔹️ Utforska minst 3 nya märken.

- Just nu håller jag på med nr. 1 av 3 som blev Clive Christian. Jag hade bara testat ett sample av deras "No. 1 for Men" för flera år sedan, så jag räknar det som ett nytt märke för mig. Nu har jag köpt miniflaskor (5-10 ml) av 11 av deras dofter... plus att jag då fick med 2 samples. Så nu håller jag på att testa dessa 13 dofter.

Sen tänkte jag att jag ska komma igång med den här bloggen igen... och kanske min Youtubekanal. Den senaste tiden har jag bara fokuserat på Instagram, eftersom jag tror att jag var nära att bli utbränd under 2017 (när jag bland annat hade den sjuka utmaningen att använda och recensera olika parfymer varje dag hela året). Så jag har sedan dess tvingat mig själv att ta det lugnt och inte sätta någon press på mig själv. Men nu känner jag att jag är redo att komma igång igen lite smått. Jag har verkligen saknat att vara aktiv med mitt parfymintresse!

2 kommentarer: